Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazada yaralanan köpek tedavi altına alındı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da bir aracın çarptığı köpek, Adıyaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Rehabilitasyon Merkezinde ameliyat edilerek tedavi altına alındı.

        Adıyaman Belediyesi, kazada yaralanan bir sokak köpeğinin tedavisini gerçekleştirerek sağlığına kavuşturdu. Bir aracın çarptığı ve kazadan dolayı bacağında kırık ve kas yırtığı meydana gelen sokak köpeğini tedavi altına alan Adıyaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, müdürlük bünyesinde kurulan rehabilitasyon merkezinde gerçekleştirdikleri ameliyatla köpeği sağlığına kavuşturdu. Operasyonu gerçekleştiren Veteriner Hekim Yusuf Işık, tedavisi tamamlanan köpeğin kısa süre içerisinde yürümeye başlayacağını dile getirerek, "Kaza sonrası merkezimize getirdiğimiz yaralı köpeğe yaptığımız ilk muayene sonucunda kırık ve kas yırtığı tespitinde bulunduk. Muayeneden sonra gerçekleştirdiğimiz operasyonda gerekli işlemler yapıldı ve yırtık dikildi" dedi.

        (CK-SD-Y)

        19.06.2017 15:41:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler