Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyespor'a savunma transferin

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında Ergene Veli Meşespor'dan savunma oyuncusu Birol Yiğit'i renklerine bağladı.

        Süper Amatör Lig'i şampiyon tamamlayıp, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkan Yunusemre Belediyespor, dış transferlerine devam ediyor. Mavi Beyazlı takım, gerçekleştirilen törenle Birol Yiğit ile sözleşme imzaladı. Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı Yılmaz Korap, BAL'da yeni ve güçlü bir takım oluşturmak amacıyla çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, "Sezona güçlü bir takım kurarak girmek istiyoruz. Dış transfer kapsamında Birol Yiğit ile anlaştık. Yaptığımız transfer ile stoper mevkiini güçlendirirdik. Kulüp Başkanımız Arif Alkan ve teknik ekibimiz ile beraber yeni sezonda Manisamıza güçlü bir Yunusemre izlettirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

        Belediye Lokali'nde gerçekleştirilen törene Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı Yılmaz Korap ve futbolcu katıldı.

        (AY-Y)

        19.06.2017 16:39:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler