Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü Üniversitesispor başka isimle devam edecek

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya'yı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden İnönü Üniversitesispor Kulübü'nün yeni sezonda satın alınarak başka biri isimle devam edeceği öğrenildi.

        Kulübün, İnönü Üniversitesi bütçesine ek yük oluşturması nedeniyle sportif faaliyetlerine son verilerek kapatılması ya da satılması kararı verilmişti. Bu kararın ardından 60 bin TL'lik bir teklif alan kulüp yönetiminin, bu teklife sıcak bakmadığı ortaya çıktı. İkinci teklifi de Malatya'da faaliyet gösteren bir amatör kulübün yapacağı öğrenilen İnönü Üniversitesi'nin birkaç gün içerisinde el değiştirebileceği ifade edildi. Bölgesel Amatör Lig'e geçen yıl yükselen İnönü Üniversitesi futbol takımı, ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyerek ligi güçlü takımlar arasında 6. sırada tamamlamıştı.

        İnönü Üniversitesispor yönetiminin de bu gelişmelerden sonra kulübü kapatma düşüncesinden vazgeçtiği, Malatya'nın BAL'daki temsili noktasında kulübün başka bir isimle lige devam etmesinin daha doğru olacağı kararını aldığı öğrenildi.

        (MT-SD-Y)

        19.06.2017 16:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler