Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu ile mücadele aralıksız devam ediyor.

        Edinilen bilgilere göre Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde polis ekipleri şüpheli bir araç içerisinde yapmış olduğu arama sonrasında şahsın üzerinden paketlenmiş bir şekilde dört paket eroin ele geçirdi. Eroin yakalatan şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Satın Almak, bulundurmak, kullanmak, imal veya ticaretini yapmak" suçlarından yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

        Şüpheli Bir Kişiden Bonzai ele geçirildi

        Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sümer Mahallesi Cennet deresi parkında şüphelenilen bir araç içerisinde bulunan iki şahıs üzerinde yapılan arama sonrasında 9.88 gram bonzai ele geçirildi. Şahıslar hakkında "Uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak" suçlarından işlem yapıldı.

        (COŞ-AÖ-Y)

        20.06.2017 08:43:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler