Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir'de trafik kazalarına radarlı çözüm

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Zübeyde Hanım Caddesinde meydana gelen trafik kazaları sonrasında bir dizi önlemler alındı.

        Zübeyde Hanım Caddesinde son zamanlarda meydana gelen trafik kazaları sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından cadde üzerinde radar uygulaması yapılacağı açıklandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazlı açıklamada, "İlimiz Zübeyde Hanım Caddesi ve Ürgüp Caddesinde yol çalışması olması, mevcut trafik İşaret levhalarının bulunmaması gibi nedenlerle radarla hız kontrolüne ara verilmişti. Son günlerde özellikle Zübeyde Hanım Caddesinde trafik lambalarının bulunmaması nedeniyle araç sürücülerinin daha dikkatli ve duyarlı seyretmeleri gerekirken aksine hız limitlerini aştıkları zaman zamanda bu nedenle kazalara sebebiyet verdikleri görülmektedir. Bu olumsuzluğun giderilmesi amacıyla, Zübeyde Hanım Caddesinde trafik kazalarının dolayısıyla halkımızın can ve mal kaybının önlenmesi için 20/06/2017 tarihi itibarıyla seyyar trafik levhaları koymak suretiyle Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce radarla hız kontrolü yapılacaktır" denildi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        20.06.2017 08:43:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler