Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali'den yaralı Uzman Çavuş'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Hakkari'de yaralanan Uzman Çavuşu evinde ziyaret etti.

        Peynircioğlu, Hakkari Çukurca mevkii sınır bölgesinde bulunan Güven Dağında gerçekleştirilen operasyon esnasında hain saldırı sonucu yaralanan Niğdeli Uzman Çavuş Anıl Gümüş'ü baba ocağında ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

        Gerçekleştirilen ziyarette İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve Piyade Komando Uzman Çavuş Anıl Gümüş ile ailesi hazır bulundu.

        Ziyarette, PKK'lı teröristlerin roketatarlı hain saldırısı sonucunda yaralanan ve daha sonra Hakkâri Devlet Hastanesinde tedavi görmesinin ardından memleketi Niğde'ye gelen Anıl Gümüş ve Ailesi ile Sohbet eden Vali Peynircioğlu, Yaralı Uzman Çavuş Anıl Gümüş'e acil şifalar dileyerek "İhtiyaç duydukları anda devlet olarak her zaman kahraman askerimizin ve ailesinin yanındayız." dedi.

        Vali Peynircioğlu, yaralı askerin sağlık durumu hakkında ailesinden ve beraberinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca'dan bilgi aldı.

        (YE-AÖ-Y)

        20.06.2017 08:48:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler