Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye' de Ramazan Şenlikleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediyenin düzenlediği Ramazan şenlikleri devam ediyor.. Şenlikler kapsamında Kent Tiyatrosu ve Körfez Gönül Dostları Derneği'nin gösterileri ilgi gördü

        Burhaniye Belediyesi Hizmet Binası önünde sergilediği oyunlar ile takdir toplayan Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu (BBKT) Burhaniyelilerin karşısına Burnunu Kaybeden Palyaço adlı çocuk oyunu ile çıktı. İftardan sonra başlayan tiyatro oyunu ile Burhaniyelilerin hınca hınç doldurduğu Belediye meydanında, profesyonellere taş çıkartan BBKT oyuncuları izleyenlerden tam not aldı. Körfez Gönül Dostları Derneği'nin Burhaniye Belediyesi Ramazan Şenlikleri için hazırladığı özel konseri de Reha Yurdakul Salonunda yapıldı. Amatör sanatçılar, Burhaniyelilere, Ramazan Ayının maneviyatını yaşattı. İlahi ve Tasavvuf müzikleri ile iftardan sonra Burhaniyeliler ile birlikte olan Körfez Gönül Dostları Derneği izleyenlerin takdirini topladı.

        (FT-

        20.06.2017 10:18:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler