Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADSM'de Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde (ADSM) Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Samet İnal, görevine başladı.

        Antalya ADSM'de Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Samet İnal, hasta kabulüne başladı. Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Tijen Arıbaş, "Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kaliteli, güvenilir ve ulaşılabilir sağlık hizmetleri sunumu noktasında her zaman kendisini yenileme ve geliştirme gayreti içinde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Merkezimize, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı sayısı 4'e yükselmiştir" dedi.

        Ağız Diş ve Çene Cerrahi Uzmanı Dr. Samet İnal ise, ''Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin fiziki şartları ve çalışma ortamı biz sağlık çalışanlarının memnuniyeti açısından çok güzel. Yeni görev yerimde hastaların sağlığı için elimden geldiğince en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağım'' dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.06.2017 11:19:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler