Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Açıkgöz Kadir Gecesini kutladı

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

        Açıkgöz mesajında, şu ifadelere yer verdi:

        "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine kavuştuk. Yüce Mevla'dan tek niyazımız Ramazan ayının maneviyatından nasiplenmiş olarak bayrama ulaşmaktır. Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Ramazan ayının bereketi ve feyzi bilinciyle; dünyanın neresinde olursa olsun topyekûn açların, yoksulların, mahrumların, mağdurların, zayıf bırakılmışların, zulme uğramışların, mültecilerin yaralarını sarmak, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak, terör mağduru insanlara kol kanat germek, toplumdaki yetimlerin, yaşlıların, engellilerin ve ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini yapmak, kısacası tüm dünyaya sevgi ve merhamet taşımak, kulluk vazifemizin önemli unsurlarındandır. Yüce Mevla'nın bizlere, huzurlu, barış içerisinde Ramazan ayları ve Kadir Geceleri yaşatması temennisi ile hemşerilerimizin, aziz vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin bu kutlu gecesini tebrik eder; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramımıza hep birlikte kavuşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

        (COŞ-SK)

        20.06.2017 11:45:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler