Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersinli öğrenci Avrupa Satranç Şampiyonu oldu

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda, Mersin Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencisi Bengü Sena Ayan, 17 yaş kızlar kategorisinde altın madalya ile Avrupa Satranç Şampiyonu oldu.

        Karadağ Budva'da, 10-19 Haziran 2017 tarihleri arasında 23 farklı ülkeden 341 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyona, oynanan son tur karşılaşmalarının ardından tamamlandı. Türkiye Satranç Federasyonu olarak 44 sporcu ile Türkiye'nin temsil edildiği şampiyonada, Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencisi Bengü Sena Ayan, 17 yaş kızlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya ile ödüllendirildi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da ülkemizi ve Mersin'i başarıyla temsil eden Ayan ile ailesini, çalışmalarda emeği geçen öğretmenleri ve Okul Müdürü İmran Bağdemir'i tebrik etti.

        (HSK-Y)

        20.06.2017 12:11:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler