Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güllük Plajında denizden çıkanlar şaşırttı

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Muğla Milas'ın Güllük Mahallesi'nde yapılan deniz temizliğinde çıkanlar, görenleri hayrete düşürdü. Denizden, araba lastiğinden tencereye kadar birçok atık malzeme çıkarıldı.

        Turizmin gözde tatil merkezlerinden Milas'a bağlı Güllük Mahallesi'nde yapılan deniz temizliğinde çıkan malzemeler, görenleri hayrete düşürdü.

        Kordon boyunca çalışmaları gerçekleştiren 3 kişilik dalış ekibi, deniz dibini temizledi. Güllük Liman Başkanlığı koordinatörlüğünde yapılan temizlik çalışmasına; Sürsan Su Ürünleri dalgıç ekiplerinin yanı sıra Milas Belediyesi temizlik elemanları da destek verdi.

        Yaklaşık 3 saat su altında kalan ekip; deniz dibinden onlarca araba lastiği, plastik ve cam şişeler, çaydanlık, tencere, soba borusu, hatta bir kamyon lastiği ve alışveriş sepeti çıkardı.

        Dalış yapan dalgıçlar, "Sorumsuz kişiler tarafından denizlerimize atılan bu atıklar son derece tehlikelidir. Ayrıca suda yıllar boyunca kaybolmuyorlar" dedi.

        (DL-MB-Y)

        20.06.2017 12:21:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler