Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de sahil esnafı bayramı bekliyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in turistik Burhaniye ilçesinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte sahildeki işyerleri birer birer açılırken, ramazan ayında iş yapamayan esnaflar umutlarını bayrama bağladı. Ören sahilinin essiz manzarası ile dikkat çektiğini bildiren esnaflardan Hasan Erdoğan, bayramda yoğunluk beklediklerini söyledi.

        Burhaniye'de Haziran ayı ile birlikte işyerleri birer birer açılmaya başlanırken, esnaflar ramazan ayında iş yapamadı. Farklı işyerleri ve oteller bayramı beklemeye başlarken, ilçede dünden itibaren de yazlıkçı yoğunluğu gözlendi. Ören meydanında zeytin ve zeytin ürünleri satan Hasan Erdoğan, bütün esnafın bayramı beklediğini söyledi. Haziran ayında ramazan rehaveti yaşandığını kaydeden Hasan Erdoğan, "Haziran ayı başından bu yana işyerleri açılmaya başladı. Ancak Haziran ayı içinde beklenen hareket olmadı. Şimdi ise üniversite sınavları tamamlandı. Bunun için yavaş yavaş hareket başladı. Yüzlerce esnaf bayramı bekliyor. Bayramda yoğunluk yaşanmasını umuyoruz" dedi.

        (FT-MA)

        20.06.2017 12:27:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler