Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜGVA Şırnak Temsilciliği, 150 aileye gıda yardımı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Melih Yiğit

        ŞIRNAK (İHA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak İl Temsilciliği, ihtiyaç sahibi 150 aileye gıda yardımı yaptı.

        TÜGVA Şırnak İl Temsilciliği tarafından tespit edilen 150 ihtiyaç sahibi aileye hazırladıkları gıda paketlerini ulaştırdı. TÜGVA Şırnak İl Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri tarafından önceden isim ve adresleri tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri TÜGVA gönüllüleri tarafından dağıtıldı. Evleri tek tek gezen gönüllüler, bir süre sohbet edip hatırlarını sordu.

        Amaçlarının Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini sevindirmek olduğunu söyleyen TÜGVA Şırnak İl Temsilcisi Fırat Som, "Bu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi olan ailelerimize bir nebze yardımda bulunmak istedik. Onların en azından Ramazan ayını daha güzel geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Som, "Geleceğimiz olan gençlerin burs taleplerini karşılamak için genel merkezimiz tarafından başlatılan kampanyaya cep telefonlarından TÜGVA yazıp 8765'e SMS atılması halinde 5 lira bağışlanarak, destek olunabilir" diye konuştu.

        (MY-MP-Y)

        20.06.2017 14:17:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler