Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu iftarın geliri ile çocuklar sevinecek

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen ve elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık alınacak iftar programına yaklaşık 180 kişi katıldı.

        Bilecik'te bir restoranda düzenlenen iftar programına Bilecik Valisi Süleyman Elban'ın eşi Beyza Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in eşi ve aynı zamanda Dernek Başkanı Funda Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı ve çok sayıda protokol üyesinin eşi katıldı.

        İftar sonrası bir konuşma yapan Bilecik Gönüllüleri Derneği Başkan Funda Eldemir, programına katılan herkese teşekkür etti. Eldemir, "Göreve geldiğimiz bu güne kadar yaptığımız faaliyetler ve Kadın Kalkınırsa Bilecik Kalkınır Projesine tüm STK'ların destek verdi. İftar programından elde edilecek gelirle de ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık alınacak" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        20.06.2017 14:58:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler