Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Emniyet Müdürlüğü bayramda güvenlik tedbirlerini artıracak

        KAYSERİ (İHA) - İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bayram öncesi ve Bayram süresince gerekli güvenlik tedbirleri alınacak

        İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bayram öncesi ve Bayram şehiriçi ve şehirlerarası yollarda gerekli güvenlik tedbirlerinin alınacağı ifade edildi.

        Açıklamaya göre, Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde, yaya ve araç trafiğini dikkate alarak, özellikle 27 Mayıs Bölgesi, Millet Caddesi, Camiikebir Bölgesi, Şekerciler Çarşısı, Sivas Caddesi, İnönü Bulvarı, İstasyon Caddesi ve Sahabiye Mahallesi ile alış-veriş merkezlerinin önünde ve civarında gerekli trafik tedbirleri alacak.

        Ayrıca şehiriçi yollarda da Cumartesi gününden itibaren, alkol, aşırı hız, emniyet kemeri, hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlali denetimler yapılacak. Yapılacak emniyet kemeri uygulamasında da, eğitim amaçlı el ilanları ile çeşitli materyaller dağıtılacaktır. Ayrıca, yorgun, uykusuz ve dalgın araç kullandığı tespit edilen araç sürücülerinin uyarılmaları ve dinlenmeleri sağlanacak.

        Mezarlık ziyaretleri için güzergahta

        24 Haziran Cumartesi (Arife) günü mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşların ise, Asri Mezarlık güzergahında oluşturacağı yoğun bir araç ve yaya trafiği nedeniyle, Asri Mezarlık güzergahındaki ana kavşaklarda ve Asri Mezarlık giriş kapılarında, Bayramın 1.günü sabahı yine Asri Mezarlık güzergahında gerekli trafik tedbirleri alınacak.

        Şehitlik ziyaretleri için güzergahta

        Yine Arife günü Şehitlikte ve otobüs terminalinde de denetimler yapılacak.

        (SK)

        20.06.2017 16:47:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler