Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale'de bayram tedbirleri

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Valiliği tarafından yaklaşan Ramazan Bayramı'na yönelik alınan tedbirlere dair açıklama yapıldı.

        Kırıkkalelilerin Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla alınan önlemlere yönelik yapılan açıklamada, "Bayram öncesi halkın yoğun olarak bulunacağı cadde ve sokaklar, şehir içi ulaşıma mahsus toplu taşıma araçları ve duraklar, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, eğlence ve dinlence yerleri, piknik alanları, terminal ve diğer yerlerde, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için güvenlik birimleri ve zabıta ekiplerince gerekli önlemler ve tedbirler önceden alınacaktır" denildi.

        Bayram süresince her türlü güvenlik, trafik önlem ve tedbirlerinin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli bir şekilde alınacağına dikkat çekilen açılamada, "Özellikle trafik yoğunluğunun yaşanacağı 23 - 28 Haziran tarihleri arasında ilave tedbirler alınacaktır. Sağlık hizmetleri ile ilgili konularda sağlık kurumlarında nöbetçi sağlık personelinin görevi başında bulunması, 112 acil servisi ve ambulansların her an müdahaleye hazır olması ve nöbetçi eczanelerin açık tutulması hususları tekrar gözden geçirilecektir. Ayrıca halk sağlığı ve güvenliği açısından önem arz eden ilave tedbirler alınacaktır. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon kesintileri ve arızalarına karşı ilgili kurumlarca göreve hazır ekipler oluşturulacak ve ilave tedbirler alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

        (MT-SLH-Y)

        20.06.2017 17:12:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler