Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keçiören'de ilahi konseri

        ANKARA (İHA) - 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile farklı kültürleri ağırlayan Keçiören Belediyesi, ilahi konserleriyle de tasavvuf sanatçılarını Keçiörenlilerle buluşturuyor.

        Keçiören Belediyesi tarfından Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikler gecesinin ilk konuğu Keçiören Konservatuarı Gençler Halk Oyunları Topluluğu oldu. Artvin-Kars ve Bartın yöresine ait halk oyunlarından örnekler sergileyen gençlere zaman zaman alandakiler de yerlerinde oynayarak eşlik etti. Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mehmet Arıcı ise gecenin diğer konuğuydu. Birbirinden güzel ilahileriyle manevi atmosferi doruğa çıkaran Arıcı'nın "Allah Hu Allah" ilahisi büyük alkış aldı. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede "Niçin Ağlarsın Ey Bülbül" ve "Mevlana Gibi" ilahilere semazenlerin eşlik etmesiyle sahnede adeta görsel bir şölen yaşandı. Etkinlik alanını dolduranlar, telefonlarıyla konserin unutulmaz anlarını ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler.

        (JA-BT-Y)

        21.06.2017 10:15:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler