Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uysal Ören esnafını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal Ören Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Başkan Uysal, Ören mahallesinin turizmin kalbinin attığı yer olduğunu söyledi.

        Sezon öncesinde esnafın istek ve görüşlerini dinleyen Belediye Başkanı Necdet Uysal yapılması gerekenler konusunda da talimat vererek, esnafın iyi bir sezon geçirmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Yaz sezonu boyunca binlerce kişiyi ağırlayan Ören Mahallesinde; hediyelik eşya, takı vb. eşyaların satıldığı pazar alanındaki esnafları teker teker ziyaret eden Başkan Uysal "Burhaniye'mizin tanıtımı, kalkınması ve gelişmesinde büyük rol oynayan esnaflarımızın istekleri bizler için önemlidir. Ören Mahallemiz Burhaniye'de turizmin kalbinin attığı yerdir. Bu nedenle burada yapılan veya yapılacak olan her şey Burhaniye'mizi yansıtmaktadır. Yaz sezonu öncesinde biz de buradaki esnafımızı ziyaret ederek istek ve önerilerini dinledik. Belediye olarak yapabileceklerimiz konusunda notlarımızı aldık. Her zaman esnafımızın yanındayız" dedi..

        (FT-

        21.06.2017 10:25:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler