Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı iftar programlarına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstiklal Mahallesi'nde kurulan iftar programına, ardından da Pazaryerililer Derneği'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

        İlk olarak İstiklal Mahallesi'nde kurulan iftar programına katılan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarla birlikte oruç açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek," Geleneksel mahalle iftarlarımız kapsamında bu akşam İstiklal Mahallemizin çok değerli sakinleri ile bir araya geldik. Öncelikle bu mübarek ayın hepimizin hakkında hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Artık son günlerine yaklaştık. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı da çok önemli bir ay. İçinde bin aydan daha hayırlı neticeler veren bir ay. Şehrimizin her bir köşesinde bu sofraları kurduk. Bu sofralar, sevgi, kardeşlik, bereket, huzur ve yardımlaşma sofraları" dedi.

        Ardından, Bilecik Pazaryerililer Derneği'nin iftar programına katılan Başkan Yağcı, Bilecik Pazaryerililer Derneği'nin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik iftarında ilde yaşayan Pazaryerili hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirtti. Yağcı, "Davetleri sebebiyle Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın Bey ve Bilecik Pazaryerililer Dernek Başkanı Sinan Karabulut'a, Yönetimine ve iftar yemeğinde bulunan tüm Pazarcıklı hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

        Konuşmanın ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Pazaryerililer Dernek Başkanı Sinan Karabulut'a hediye taktim etti.

        (DA-Y)

        21.06.2017 10:47:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler