Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar Belediyesinden halka iftar

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar Belediyesi halka iftar yemeği verdi.

        Mustafa Ertaş Caddesinde verilen iftar yemeğine Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, AK Parti Çavdarhisar İlçe Başkanı Halil İbrahim Alnar, daire amirleri, köy muhtarları, STK temsilcileri ve bine yakın vatandaş katıldı.

        İftar öncesi çocukların eğlenmesi için özel olarak hazırlanan oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlendiler.

        Belediye Başkanı Halil Başer birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Ramazan ayının huzurlu ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

        Başer, ''Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir gecesinin vatandaşlarımıza, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Halk iftarımıza katılan tüm misafirlerimize Çavdarhisarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        21.06.2017 11:19:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler