Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa Belediyesinden yapılandırma uyarısı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinde ödeme yükümlülüğü bulunan vatandaşların yapılandırma işlemleri için son başvuru tarihinin 30 Haziran Cuma günü olduğunu açıkladı.

        Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kamuya ait borçları düzenleyen 7020 sayılı yasa kapsamında vatandaşların, belediyeye olan borçlarını eşit taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların da, 30 Haziran 2017 tarihine kadar Aliağa Belediyesi tahsilat servisine müracaat ederek işlemlerini gerçekleştirebileceği bildirildi. Para cezaları ve kiraların ise yapılandırma kapsamı dışında tutulduğu bildirildi.

        Vatandaşların kendilerine en uygun taksit ve vade seçeneğinden faydalanabileceği, iki ayda bir ödemenin öngörüldüğü yeniden yapılandırmada 6 taksit 12 ay vade, 9 taksit 18 ay vade, 12 taksit 24 ay vade ve 18 taksit 36 ay vade seçenekleri bulunduğu ifade edildi. Başvuruda bulunan kişilerin, ilk taksitlerini zamanında ödememeleri veya eksik ödemeleri halinde ise yapılandırmadan doğan haklarını kaybedeceği belirtildi.

        (HG-Y)

        21.06.2017 11:48:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler