Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakamlık ve belediye personeli iftar sofrasında bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından kurum personeline iftar yönelik iftar programı düzenlendi.

        Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, iftar programına katılan personelle sohbet ederek programa katıldıklarından dolayı teşekkür etti.

        Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, iki kurumun farklı bir şekilde düzenleyeceği iftar programını bir arada yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "iki kurum personeli ile bir arada iftar programında bir araya geldik. Bu şekilde birlik ve beraberliği güçlendirerek iki kurum arasındaki iletişim bağlarının güçlendirdiğine inanıyoruz" dedi.

        Özel bir restoranda düzenlenen iftar programına Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçe Belediye Başkanı Ahmet Gazi Kaya ve kaymakamlık personeli ile belediye personeli katıldı.

        (HT-AHM)

        21.06.2017 11:50:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler