Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zihinsel engelli kadına sokak köpeği saldırdı

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde, zihinsel engelli 42 yaşındaki Nuray Çakmak sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan 42 kadına kuduz aşısı uygulanmaya başlandı.

        Edinilen bilgiye göre, ilçede herkes tarafından sevilen Nuray Çakmak, Şairemrah Mahallesi'nde evinin yakınlarında hava almak için dolaşırken bir sokak köpeği tarafından bacağından ısırıldı. Yakınları tarafından Niksar Devlet Hastanesi'ne götürülen Çakmak, burada tedavi altına alındı. Bacağına pansuman uygulanan Çakmak'a, kuduş aşısı uygulanmaya başlandı.

        Olaydan duydukları üzüntüye dile getiren zihinsel engelli kadının yakınları ise, sokak köpeklerinin etrafa korku saçtıklarını belirterek bu gibi üzücü olayların bir daha meydana gelmemesi için belediyenin bu konuda gerekli tedbirleri almalarını istedi.

        (SÖZ-UY-Y-)

        21.06.2017 12:08:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler