Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezarlıklarda bayram temizliği

        - Simav Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, bayram öncesi mezarlıkların temizlik ve bakımı yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, belediye temizlik ekipleri bayram öncesi mezarlıkların temizlik ve bakımını yapmaya başladı. Simav Belediye başkanı Süleyman Özkan, bayramda yapılacak mezarlık ziyaretlerinin daha temiz bir ortamda olacağını ifade etti. Özkan, "İlçe mezarlıklarında başlattığımız temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla, vatandaşlarımız kabir ziyaretlerini daha temiz ve rahat bir şekilde yapmış olacaklar. Ekiplerimiz, mezarlıklardaki temizlik ve bakım çalışmalarını hafta sonuna kadar tamamlamış olacak" dedi.

        Simav'daki mezarlıkların duvarları onarılarak çiçek desenleriyle boyandı. Şehit mezarlarına Türk Bayrakları asıldı. (MEİ-EFE)

        21.06.2017 12:13:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler