Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye' de refüjlere belediye makyajı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte park, refüj ve yeşil alanların bakımına ağırlık verdi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında bulunan park, yol kenarları ile refüjlerin bakım ve onarım çalışmasını yapıyor.

        Refüjlerdeki çiçeklerin bakımlarını yapan Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, aynı zamanda şehir genelinde ağaçların budama işlerini de sürdürüyor. Yaz sezonuna hazırlandıklarını anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Park Bahçeler Müdürlüğümüz yaz kış demeden periyodik olarak buraların bakım ve onarımlarını düzenli olarak yapıyor. Ayrıca, ilçemizdeki tüm parklar, yeşil alanlar, refüjlerdeki peyzaj düzenlemeleri ve çim biçimi işleri yapılıyor. Gübreleme ve çapalama gibi faaliyetler de devam ediyor. İlçemizde yeşili artırmak için yoğun bir çalışma yapıyoruz" dedi.

        (FT-

        21.06.2017 14:13:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler