Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anneler pazarda, çocuklar Nar Tanem Oyunevi'nde

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından, Emek Mahallesindeki semt pazarına giden annelerin pazar alışverişini daha rahat yapabilmeleri için açılan Nar Tanem Oyunevi büyük ilgi görüyor.

        "Kadınları ve çocukları ile mutlu bir Odunpazarı" fikrini benimseyen Odunpazarı Belediyesi, Türkiye'nin aydınlık geleceği için çocuklara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Emek Mahallesinde Salı günü kurulan semt pazarına giden annelerin, pazar alışverişlerini daha rahat yapabilmeleri için Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan Nar Tanem Oyunevi, büyük ilgi görüyor. Pazar alışverişi yapmak için Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yerine gelen anneler, bir buçuk saatliğine 2-10 yaş arası çocuklarını Nar Tanem Oyunevine bırakabiliyor. Nar Tanem Oyunevi sayesinde kadınlar pazar alışverişini hem daha kolay yapıyor, hem de daha az yoruluyor. Anneleri pazar alışverişi yaparken çocuklar da; kaliteli bir ortamda, eğlenceli vakit geçiriyor.

        Çocuklarını Nar Tanem Oyunevine bırakan anneler, kadınlar ve çocuklar için yaptığı çalışmalar nedeniyle Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a teşekkür etti. Nar Tanem Oyunevi sayesinde daha rahat alışveriş yaptıklarını kaydeden anneler, çocuklarını güven içinde Nar Tanem Oyunevine bırakabildiklerini belirtti.

        (İHA-Y)

        21.06.2017 14:14:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler