Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hani'ye 9 adet halı saha yapılacak

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından imzalanan protokol kapsamında ilçe ve mahallelerine 9 adet halı saha yapılacak.

        Hani Belediye Başkanlığı girişimleri ile kabul edilen ve ödeneğinin Spor Toto Teşkilat Başkanlığının reklam gelirlerinden karşılanacağı 9 adet halı saha protokolü imzalandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığında Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Hani Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı tarafından imzalanan protokol kapsamında Hani merkezde 3, mahallelerinde ise 6 adet halı saha yapılacak.

        Hani Belediye Başkan Vekili Yazıcı, belediye olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

        (YRT-MP-Y)

        21.06.2017 15:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler