Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

        Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, "Batman Sulh Ceza Hakimliği tarafından yürütülmekte olan kovuşturma kapsamından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, FETÖ/PDY içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 10 şüpheli şahsın yakalanmasına ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik Batman merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Yapılan operasyon sonucunda adli makamlara sevk edilen 6 şüpheli şahıstan 5'i tutuklanmış, 1'i adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. Kovuşturma kapsamında firari 4 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir" denildi.

        (OA-MP-Y)

        21.06.2017 16:18:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler