Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da bin 590 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri durumundan şüphelenilen bir araçta yaptığı aramada bin 590 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

        Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimiz genelinde toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan uyuşturucu madde ticareti yaparak geçimini sağlayan şahıslara ve kullanan sokak satıcılarına yönelik olarak planlı çalışmalarda, durumundan şüphelenilen 48 xx xxxx plakalı araçta yapılan aramada bin 590 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan 4 şahıs adli merciler tarafından tutuklanmıştır" denildi.

        (OA-MP-Y)

        21.06.2017 16:20:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler