Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TED İzmir Koleji ilk mezunlarını verdi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - 2014'ten bu yana eğitim ve öğretime devam eden TED İzmir Koleji, ilk mezunlarını verdi. Düzenlenen mezuniyet töreninde ortaokul 8. sınıfı bitiren öğrenciler büyük coşkuyla lise hayatı için uğurlandı.

        TED İzmir Koleji'nin bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine ilgi büyüktü. İlk TEOG yılında 7 öğrencinin tam puan almasından dolayı büyük gurur duyduğunu belirten TED İzmir Koleji Genel Koordinatörü Mine Mavioğlu, sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda sosyal açıdan ve yabancı dil alanında da başarılı öğrenciler yetiştirdiklerini vurguladı. Mavioğlu, her iki alanda da yetişen öğrencilerin, birer dünya vatandaşı olarak hayata hazırlandığını belirtti. Mavioğlu'nun konuşmasının ardından okul birincisine ve TEOG'da tam puan alan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

        Okul birincisi Ahmet Furkan Konuk, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı ve alkışlar eşliğinde plaketini aldı. Diploma töreninin ardından okulun bayrağı mezun öğrenciler tarafından 7. sınıf öğrencilerine teslim edildi. Tören, keplerin havaya atılmasının ardından sona erdi.

        (AG-Y)

        21.06.2017 16:23:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler