Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçi, minik futbolcularla buluştu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyespor, yaz okulu kapsamında yaklaşık 500 öğrenciye futbol eğitimi veriyor.

        Karaali Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi geleceğin futbolcularıyla bir araya geldi. Başkan Çerçi'ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve yönetim kurulu üyeleri, Murat Germen Spor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız ve teknik heyet eşlik etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Çerçi, onlara sporun önemini anlattı. Sporda altyapıya önem verdiklerini belirten Başkan Mehmet Çerçi burada yaptığı açıklamada, "Spor çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumaktadır. Yunusemre Belediyespor olarak düzenlediğimiz Yaz Okullarımız kapsamında birçok branşta çocuklarımıza spor eğitimi veriyoruz. Bugün de geleceğin futbolcularını ziyaret ettik. Gelecek nesiller için, sporcu kardeşlerimizin eğitimi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

        Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ise yaz okullarının büyük ilgi gördüğünü anlatarak, "Sabah ve akşam iki grup halinde gerçekleştirilen antrenmanda çocuklarımızın hem gelişimlerini sağlamak, hem spora teşvik etmek amacıyla eğitimler veriyoruz. Şimdiden yazı en iyi şekilde geçireceklerinden eminim. Sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye ve antrenörümüze Murat Germen İlköğretim Okuluna çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (ÖND-Y)

        21.06.2017 17:00:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler