Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende'de hazırlanan Hadis'i Şerif klibi büyük beğeni topladı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Malatya'nın Darende ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan Hadis'i Şerif klibi büyük beğeni topladı.

        Darende Nadir İlkokulunda öğretmenlik yapan Mehmet Koda, Ramazan ayı dolayısıyla "Ümmetinin Dilinden Hadis'i Şerifler" adlı bir klip çekti.

        Çekimleri bir ay süren ve 7'den 7'e birçok vatandaşın yer aldığı klipte, vatandaşlar Hz. Peygamberin hadislerini bir bir okudular.

        Yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada hızla yayılan ve büyük beğeni toplayan klibin hazırlayıcısı Mehmet Koda, amaçlarının Ramazan ayının değerini anlatmak olduğunu ifade ederek, bir yandan da kainatın Efendisi Hz. Peygambere olan sevgilerini göstermek istediklerini söyledi.

        Mehmet Koda daha önce de Hz. Peygamberin güzel ahlakını anlatmak için, "Ümmetin Dilinden Peygamberimizin Ahlakı" adlı bir klip çekmişti.

        (İHU-BT-OE-Y)

        21.06.2017 17:36:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler