Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyeden bayram temizliği

        - Altıeylül Belediyesi özürlü ailenin evini temizledi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'de Ramazan bayramı öncesi özürlü bir ailenin evi belediye ekipleri tarafından tepeden tırnağa temizlendi.

        Altıeylül Belediyesi rutin olarak devam eden ev temizliğinin yanı sıra, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinin de bayram temizliğini yapıyor. Vatandaşın büyük bir memnuniyetle karşıladığı bu hizmeti Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri gerçekleştiriyor. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu temizlik işleri ekipleri ile birlikte Plevne Mahallesinde yaşayan gözleri görmeyen Can ailesinin evine gitti. Temizlik işleri ekipleri evi temizlerken, Başkan Kafaoğlu ailenin yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Kafaoğlu, "Bayram öncesi evlerini temizlemeye geldiğimiz aileler var, görme engelliler var, yaşlılar var. Kendi evinin temizliğini yapamayacak durumda olan aileler var. Bizim örf, adet ve geleneklerimizde bayramdan önce evlerde temizlik olur, gelen misafirler temiz yerde ağırlanır. Ekiplerimiz bu aileleri tespit ederek evlerinin temizliğini gerçekleştiriyor. Sadece ev temizliği ile kalmıyoruz. Cami ve İbadethaneler ile umumi tuvaletleri temizleyen ayrı bir ekibimiz var. Sahada çalışan diğer temizlik ekibi arkadaşlarımız var. Bizim inancımıza göre temizlik imandandır. Temizlik işine ayrı bir önem veriyor gece gündüz çalışmalarına devam ediyoruz'' diye konuştu.

        Ev sahibi Hamit Can 'Eşim çok üzülüyordu evi nasıl temizleriz nasıl yaparız diye kendi aramızda konuşuyorduk. Bir anda ekipler evi temizlemek için Başkanımla gelince bize de sürpriz oldu. Çok sevindik kendisinden Allah razı olsun' dedi.

        (HT-UGR)

        21.06.2017 17:55:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler