Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayram çikolata ve şekerlerine bu sene ilgi daha çok

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te Ramazan Bayramı öncesi bayram çikolataları ve şekerleri tezgahlardaki yerini alırken, satıcılar geçen seneye göre satışların daha iyi olduğunu söylediler.

        Bilecik'te Ramazan Bayramı öncesi şekerlerin tezgahlarda yerlerini almasıyla bayram coşkusunun geldiğini belirten esnaf İlhan Öztürk, Bayram şekerleri her sene olduğu gibi çeşitlerimiz bol. 8 liradan başlıyor şekerler 12 lira, 16 liraya kadar şeker fiyatları var. Çikolata fiyatları 12 liradan başlıyor, 60 liraya kadar kilo fiyatları değişiyor. Her markadan çeşitli şeker ve çikolatalarımız bulunmakta. Her zaman ki gibi müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçen seneye göre halkın rağbeti daha çok. Bunun sebebi de okulların biraz daha geç kapanması. Geçen sene satışlarımız biraz durgundu. Bu sene satışlarımızdan memnunuz" dedi.

        (DA-MET-Y)

        21.06.2017 18:12:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler