Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokatköy'de 5 bin Beykozlu iftar yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bakırhan

        İSTANBUL (İHA) - Ramazan boyunca mahallelerde sokak iftarları düzenleyerek vatandaşları bir araya getiren Beykoz Belediyesi, Tokatköy Mahallesi'nde 5 bin vatandaşa iftar yemeği verdi.

        Ramazan boyunca mahalle iftarları vererek vatandaşları bir araya getiren Beykoz Belediyesi, Kadir Gecesi Tokatköy Mahallesi'nde vatandaşlara iftar verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı sokak iftarına ilgi yoğun oldu. Okul bahçesine kurulan masalarda vatandaşlar bir arada iftar yaptı. Ezanın okunmasıyla birlikte ellerini semaya açan Beykozlular, dua etti.

        Yapılan duaların ardından oruçlar açıldı. İftar öncesinde çocuklara yönelik ortaoyunu sergilenirken, iftar sonrasında ise çocuklara alanda kurulan dev ekranda çizgi film izletildi. Çocuklar, büyükleri iftarı beklerken ve iftar yaparken ortaoyunu ve çizgi filmle bol bol eğlendi.

        (MB-YM-SO-Y)

        21.06.2017 23:31:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler