Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 bin kişiye sahilde iftar

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - Alaplı Belediyesi, sahil parkında yaklaşık 3 bin kişiye iftar verdi.

        Alaplı'da yaşayan vatandaşlar, geleneksel belediye iftarında buluştu. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Sahil Parkına kurulan iftar masalarında vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Ramazan boyunca her akşam ilçemizin bir mahallesinde halkımızla kucaklaşıp, ramazanın güzelliklerini, ramazan sofrasının bereketini, bolluğunu birlikte yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. İnşallah gelecek sene bu sofralarda tekrar buluşuruz" dedi.

        Alaplı Belediye sahilinin belediye tarafından yapılan çalışmalar sayesinde çok güzel bir görüntüye kavuştuğunu dile getiren Başkan Tekin; "Halkımızın yaşam standartlarını daha da artırabilmek için çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz" diye konuştu. Yapılan Duanın ardından sahnedeilahiler seslendirirken gece yapılan semazen gösterisi ile sona erdi.

        (EY-OA-Y)

        22.06.2017 00:19:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler