Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Uçgun muhtarlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Nurettin Doğan

        MANİSA (İHA)- Alaşehir kaymakamlığı görevine 15 gün önce atanan, kaymakam Abdullah Uçgun 67 mahalle muhtarıyla iftarda buluştu.

        Kaymakam Abdullah Uçgun tüm masaları teker teker dolaşarak, misafirleriyle yakından ilgilendi.

        Sarıkız Sosyal Tesisleri'nde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar yemeğine Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, AK Parti İlçe Başkanı Rıze Peker, CHP Başkan vekili Ahmet Öküzcüoğlu, MHP İlçe başkanı Halis Yörür, sivil toplum örgütleri ve kurum amirleri katıldı.

        Alaşehir Müftüsü Necati Kara'nın duasından sonra konuşan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Devletimizin demokrasi tarihi kadar, köklü bir geçmişi vardır. Muhtarlar her ne kadar çoğu zaman hak ettikleri saygıyı göremeseler de devlet olarak her zaman onlara ihtiyacımız var. Köylerde, mahallelerde en çok sözüne itibar edeceğimiz yine muhtarlardır ve öyle olmaya devam edecektir. Her türlü sorunlarınızı, yine beraber çözeceğiz. Bu yemeğe katıldığınız için teşekkür ediyorum." dedi.

        (ND-SC)

        22.06.2017 08:06:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler