Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekliye ayrılan personele veda yemeği

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula Vergi Dairesinde emekli olan 5 personele, kuruma yaptığı hizmetler ve katkılar için Egemen Dinlenme Tesisleri'nde bir teşekkür ve uğurlama yemeği düzenlendi.

        Veda yemeğine Kula Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Ercan ve kurum personeli katıldı. Yemekte konuşan Müdür Yusuf Ercan, "Çalışma hayatımızda yoğun günler geçirdik. Bu günleri güzel bir şekilde, başarılı çalışmalarımız sonucunda geride bıraktık. Bugün burada emekli olması nedeniyle aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın mutluluğunu ve hüznünü yaşarken, bitmesini temenni etmediğimiz yemekte birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik" diyerek emekli olan Sezai Kocataş, Yakup Yüksel, Ahmet Can, Gülmez Çarpan ve Nurten Uygun'a yeni yaşamlarında başarılar diledi.

        Yemeğin ardından Sezai Kocataş, Yakup Yüksel, Ahmet Can, Gülmez Çarpan ve Nurten Uygun'a plaket takdiminin ardından emekliye ayrılan personelin mesai arkadaşlarıyla vedalaşmaları duygusal anlara sahne oldu.

        (HY-SC)

        22.06.2017 08:07:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler