Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık Esnaf Odası'ndan iftar

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen iftara ilgi yoğun oldu.

        İlçenin tanınmış bir restoranında verilen iftar yemeğinde; Ayvalık Dairesi Müdürü Adem Torun, Ayvalık Mal Müdürü Mustafa Çınar, Çıraklık ve Mesleki Eğitim Müdürü Şefik Açar, oda üyesi esnaf ve sanatkarlarla, çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

        Ayalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Melih Çakırca'nın yanı sıra oda yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar, Çınarlı Camii İmamı Ahmet Karaca'nın yaptığı dualarla renklendi.

        Oldukça leziz yemeklerden oluştuğu gözlenen iftar sonrasında muhabirimize açıklamalarda buluna Oda Başkanı Çakırca, verdikleri iftarı Allah'ın kabul etmesini temenni etti.

        (SS-EME)

        22.06.2017 09:01:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler