Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buca'da Kadir Gecesine özel program

        - İftar ve sahurda binler buluştu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Buca Belediyesi'nin Kadir Gecesinde Ufuk Mahallesinde kurduğu iftar sofrasında bin kişi orucunu açtı. Tasavvuf müziği ve semazenlerin gösterisi ile ayrı bir anlam kazanan iftar programının ardından Menderes Mahallesindeki Baha Yörük Camii'nde bin kişi sahur sofrasında buluştu.

        Ramazan ayının bereketini her akşam iki ayrı mahallede kurduğu iftar sofraları ile tüm ilçeye yaşatan Buca Belediyesi, Kadir Gecesinde Ufuk Mahallesinde bin kişilik sofra kurdu. Ramazanın 27. gününde Ufuk Mahallesindeki iftar sofrasında bin kişi orucunu tasavvuf müziği ve semazenlerin gösterisinden oluşan "Dinle Neyden" etkinliği eşliğinde açtı. Duaların edilip, oruçların açılmasının ardından başlayan gösteri yatsı namazına kadar devam etti. Buca Belediyesi'nin Ufuk Mahallesinde başlayan Kadir Gecesi programı Menderes Mahallesinde Baha Yörük Camii'ndeki bin kişilik sahur ile sona erdi.

        (CA)

        22.06.2017 10:27:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler