Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik YADES'i Test Ediyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Evde Sosyal Destek Hizmeti, Yaşlı Destek Programı (YADES) projesini bizzat projeden yararlananları ziyaret ederek test ediyor. Başkan Çelik, projeden yararlanan Müjgan Özbarutçu'dan sonra Ergül ailesini de ziyaret etti. Başkan Çelik, Ergül ailesinin çocuklarının olmadığını öğrenince "Size hizmet edecek evlatlarınız biziz" diye konuştu.

        Büyükşehir Belediyesi'nin 65 yaş ve üzeri yaşlılarımıza evlerinde destek hizmeti verdiği YADES projesi büyük ilgi gören ve dua alan bir proje oldu. Projenin aksamadan sürdürülmesi ve yaşlılarımıza gereken özenin verilmesi üzerinde hassasiyetle duran Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, projeden yararlanan yaşlılarımızı ziyaret ederek verilen hizmetleri test ediyor.

        Başkan Mustafa Çelik, YADES ekipleri tarafından evleri temizlenen ve kişisel ihtiyaçları giderilen Cemalettin ve Fatma Ergül çiftini ziyaret etti. Bir süre önce felç geçiren Cemalettin Ergül ve eşi Fatma Ergül ile sohbet eden Başkan Çelik, evde destek hizmeti ile ilgili görüşlerini aldı. Başkan Mustafa Çelik, Ergül çiftinin çocuklarının olmadığını öğrenince "Size hizmet edecek olan evlatlarınız biziz" ifadelerini kullandı.

        (AÖ-Y)

        22.06.2017 10:41:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler