Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi aileleri bir araya getirdi

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi ve Atatürk Ortaokulu işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikle çocuklarla aileleri bir araya getirildi.

        " Babayım Her Şeyden Sorumluyum " sloganı ile düzenlenen etkinlik Atatürk Ortaokulu'nda Psikolog Aysun Sille ve rehber öğretmen Muharrem Köse'nin velilere semineri ile başladı. Ardından çocuklarla anne babaların katıldığı atölye çalışmaları yapıldı. Çocuklarıyla birlikte etkinliğe katılan babalar adeta çocukluklarını tekrar yaşadılar. Etkinlik kapsamında hazırlanan uçurtma atölyesi, ahşap boyama atölyesi, mum yapımı atölyesi ve atık değerlendirme atölyesinde çocuklarıyla çalışma fırsatı bulan babalar bu anlamlı günde desteklerinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Atatürk Ortaokulu'ndaki etkinlik iftar yemeği ile sona erdi.

        (MG-RFK-Y)

        22.06.2017 12:52:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler