Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulucami'de Kadir Gecesi huzuru

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Osmangazi Belediyesi, Kadir Gecesi'ni Ulucami'de idrak eden binlerce vatandaşa sahur yemeği verdi. Ulucami'nin her üç kapısının çıkışında da kurulan sahur sofrasında, Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlatılan kahvaltılıklar vatandaşlara ikram edildi.

        Ulucami avlusunda bu yıl ilk kez gerçekleştirilen sahur programında, Kadir Gecesi'ni ibadetle değerlendiren vatandaşlar, cami çıkışında kurulan masalarda hep birlikte sahur yapmanın mutluluğunu yaşadı. Sahur yemeklerini Osmangazi Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ünal Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Albayrak ve Yunus Şahin ile Belediye Meclis üyeleri dağıttı. Vatandaşlar, Kadir Gecesi'nde sahur hizmeti veren Osmangazi Belediyesi'ne ve Mustafa Dündar'a teşekkür etti.

        (İDR)

        22.06.2017 13:13:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler