Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta yakalanan uyuşturucu taciri tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Purma

        MUĞLA (İHA) - Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği ekipleri tarafından ilçede uyuşturucu madde satacağı belirlenen ve yapılan operasyonla yakalanan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Milas'ta İ. G. adlı şahsın uyuşturucu madde satmaya çalıştığı bilgisine ulaşan Milas KOM Grup Amirliği ekipleri çalışma başlatılarak şahsı şehir merkezinde yakalayıp, yapılan üst aramasında ise yaklaşık 50 gram uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

        İ.G.'nin Karakuyu Mahallesi'ndeki ikametinde yapılan aramada da 1 kilogram satışa hazır esrar maddesi, evin civarındaki yapılan aramalarda ise arazide ekili yaklaşık 2 metre boylarında toplam 36 kök hint keneviri ile kurutulmak üzere bırakılan 1 kilogram esrar maddesi de bulunmuştu.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından Milas Adliyesi'ne sevk edilen ve 2 kilo 50 gram uyuşturucu madde ve 36 kök hint keneviri ile yakalanan İ.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (ÇP-MB-Y)

        22.06.2017 13:36:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler