Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkentte AKGO ve Vortex Lazer işbirliğinde iftar

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası (AKGO) ve Vortex Lazer işbirliğinde iftar yemeği verildi.

        Vortex firması Ceo'su Ferit İşkar, Mamak Kültür Merkezi Konservatuar Tesisleri'nde Kadir Gecesi akşamı düzenlenen ve yüzlerce kişinin katıldığı iftar yemeğinde, Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması, yardımlaşma ve dayanışmanın artması için büyük önem taşıdığını söyledi.

        Böyle organizasyonlarda her zaman yer almayı planladıklarını belirten İşkar, "Vortex ailesi olarak biz geçen yıl da buradaydık, bu yıl da buradayız. Allah kısmet ederse, bir sonraki yıl da Sayın AKGO Başkanı Bülent Erdoğan önderliğinde, iftar yemeği organizasyonuna inşallah tekrar vesile olacağız" dedi.

        Daha sonra Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Bülent Erdoğan'dan teşekkür plaketini alan Ferit İşkar, "Bu mutluluğu her yıl yaşamak nasip olsun" diyerek teşekkürlerini iletti.

        (ADN-Y)

        22.06.2017 14:00:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler