Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da Sakal-ı Şerif izdihamı

        - Hz. Peygamberin sakalını görenler gözyaşlarını tutamadı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Yeni Cami'de Kadir Gecesi dolayısıyla Hz. Peygamberin Sakal-ı Şerifi ziyarete açıldı. Hz. Peygamberin sakalını gören bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

        Yeni Cami'de kılınan teravih namazının ardından özel bir kutuda küçük cam tüp içinde korunan Sakal-ı Şerif, tekbirler ve ilahilerle bulunduğu yerden alınarak vatandaşların ziyaretine sunuldu.

        Hz. Muhammed'in Sakal-ı Şerifini görmek için cami içinde sıraya giren vatandaşlar, özel kutunun içerisindeki Sakal-ı Şerif'i görünce duygularına hakim olmadı.

        Yoğun izdihamın yaşandığı Sakal-ı Şerif ziyaretinde, bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken bazıları da Sakal-ı Şerif'in fotoğrafını çekerek anı ölümsüzleştirmeye çalıştı.

        (BT-OE-Y)

        22.06.2017 14:13:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler