Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı'da yetim çocuklar iftarda ağırlandı

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Saruhanlı Belediye, 'Yetimler iftarı' programı kapsamında ilçede anne veya babası hayatta olmayan yaşları 5 ila 18 arasında değişen 50 çocuğa iftar yemeği verdi.

        Saruhanlı Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınarak sosyal tesislere getirilen çocuklar, Başkan Yaralı ve eşi Nazmiye Yaralı tarafından karşılandı. Daha sonra yetim çocukların arasında oturarak iftarını açan Yaralı, yemek sırasında çocuklarla sohbet ederek, onların talep ve isteklerini dinledi.

        Yaralı, yemeğin ardından yaptığı açıklamada, Saruhanlı genelinde anne veya babası hayatta olmayan, yaşları 5 ila 18 arasında değişen yaklaşık 50 çocukla iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirtti. Başkan Yaralı, konuşmasının ardından çocuklara bayramlık elbise almaları için alışveriş çeki hediye ederek onları sevindirdi.

        Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri havuz başında verilen iftara belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

        (AŞ-SC)

        22.06.2017 14:17:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler