Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETÖ'den kapatılan bir Fizik Tedavi Merkezinin hisse ortağı 2'si tutuklu 7 sanık beraat etti

        - Sanık yakınları tarafından alkışlanan karar

        Şeref Kahraman

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de KHK ile FETÖ'den kapatılan bir Fizik Tedavi Merkezinin hisse ortaklarının aralarında olduğu 2'si tutuklu 7 sanık mahkemece beraat etti. Bu karar, duruşma salonunda sanık yakınları tarafından alkışlandı.

        Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanıklar D.B. ile N.Ö. ve tutuksuz sanıklar G.E., S.B., C.Ü., M.F. ile Ş.F. hazır bulundu.

        10 Ekim 2016'da Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda, kapatılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi yöneticileri ve hisse ortakları olan 2'si tutuklu 7 sanık hakim karşısına çıktı.

        Tüm sanıklar üzerlerine atılı suçlamaları reddederek, beraat ve tahliyelerini talep etti.

        Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıklar D.B. ile N.Ö. ve tutuksuz sanıklar G.E., S.B., C.Ü., M.F. ile Ş.F.'ye beraat kararı verdi. Beraat eden tutuklu iki sanık tahliye olurken, bu karar duruşma salonunda sanık yakınları tarafından alkışlandı.

        (SK)

        22.06.2017 16:32:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler