Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz Feneri Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde tespit edilen 152 aileye Deniz Feneri Erzurum Derneği tarafında gıda yardımı yapıldı.

        Deniz Feneri Erzurum Derneğinden yapılan açıklamada, derneğin iyilik için yola çıktığı günden itibaren yüz binlerce aileye ve milyonlarca kişiye yardım elini uzattığı, yaptığı yardımlarla hem Türkiye'deki hem de yurt dışındaki yaraların sarılmasına ve eksikliklerin giderilmesine katkı yaptığı ifade edildi. AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz öncülüğünde ilçe merkezinde yapılan kapsamlı araştırmalarda maddi durumu iyi olmayan 152 aileye Deniz Feneri Erzurum Derneği olarak her ay yardım yapılacağı kaydedildi.

        Malazgirt'te yapılan araştırmada ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen 152 aileye çeşitli yardımlarda bulunulduğunu belirtilen AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, "İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi 152 aile için Deniz Feneri yetkilileri ile irtibata geçtik. Bu vatandaşlarımızın durumunu anlattık. Sağ olsun dernek yetkilileri de bu 152 aileye her ay gıda yardımı yapacaklarını belirtiler. Yardımlarının ilk etabı bugün geldi. Bizde ailelerimize dağıtımına başlattık. Deniz Feneri yetkililerine ilçemiz için gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        (VE-MSA-Y)

        23.06.2017 10:59:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler