Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayramda mezarlıklar yeşillenecek

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediyesi ile Orman Genel Müdürlüğü işbirliğinde arefe günü mahalle mezarlıklarına dikilmek üzere ücretsiz sarıçam fidanı dağıtılıyor.

        Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ücretsiz 8 bin sarıçam fidanını ilçedeki mahalle muhtarlarına teslim ediyor. Arefe günü mezarlıklara ziyarete gidecek olan vatandaşlar, fidanlarını mahalle muhtarlarından temin edebilecek.

        Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, mezarlıkların yeşillendirilmesi ve korunması için kendilerine düşen görevi yerine getireceklerini belirterek, "Ekiplerimiz bayram öncesi 8 bin sarıçam fidanının dağıtımını yapıyor. Peygamber Efendimizin 'Kıyamet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fide bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın' sözünden yola çıkarak, vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı yapıyoruz. Ekiplerimiz mezarlıklarımız da bayram öncesi çalışmalarını gerçekleştirdiler. Amacımız vatandaşlarımıza sunduğumuz fidanlarla da mezarlıklarımızın yeşil bir görünüme kavuşmasını sağlamaktır. Ayrıca sarıçam fidanı desteğini veren Orman Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim" dedi.

        (BC-Y)

        23.06.2017 12:19:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler